Skip to main content

SKE Crystal Bar, Engångsvape med meshcoil!

SKE Crystal Bar engångsvape är konstruerade med rostfritt stål och ett livsmedelsklassat PCTG-material för att replikera en fantastisk kristalldesign.
Varje Crystal Bar 600-enhet är byggd med ett 500mAh integrerat batteri och förfylld med en kristallklar 2ml 20mg nikotinsalt e-vätskesmak för maximal njutning. Det finns 26 olika smaker att välja mellan, var och en lika tillfredsställande som nästa!

Engångsvape ifrån SKE Crystal bar finns i 20mg i följande smaker

SKE Crystal Blueberry Raspberries – Blåbärs- och hallonsmak och lätt ice.
SKE Crystal Banana Ice – Bananer och mycket cooling.
SKE Crystal Menthol – En klassisk isig mentolsmak.
SKE Crystal Mango Ice – Mango med en massa cooling.
SKE Crystal Honey Melon – Honungsmeloner med lätt cooling.
SKE Crystal Green Grape – Gröna druvor med lätt kylning.
SKE Crystal Strawberry Burst – Söta jordgubbar med låg ice.
SKE Crystal Sour Apple – Syrliga äpplen med lätt kylning.
SKE Crystal Tiger Blood – Vattenmelon, jordgubbar och kokosnötter med lätt ice.
SKE Crystal Watermelon – Vattenmeloner med cooling.
SKE Crystal Tobacco – En klassisk tobakssmak.

Hur fungerar engångsvejpen?

Coilen går vidare till värmeelementet som värmer vätskan i kapseln. Insidan av spolen innehåller bomull, bomullen fungerar som ett fukttransporterande material som effektivt levererar e-vätska till värmeslingan.
När munstycket på engångsvapen andas in på coilen kommer den att värma vapejuicen som finns i e-vätskekammaren och producera en ånga.


Meshcoils!

SKE Crystal Bar innehåller en 1,2 ohm mesh coil. Mesh-coils är en remsa av metall med hål genomstansade för att likna ett nät. Mesh-spolar ger större ytarea mellan spridarspolen, uppsugningsmaterialet och e-vätskan jämfört med finfördelare med tvinnade coil. Tvinnade coils tenderar att värma upp e-vätskan från mitten och utåt, vilket skapar en hot spot.

Å andra sidan värms mesh-upp upp jämnt och genererar värme genom en större yta, vilket resulterar i en intensivare smak, större moln och längre livslängd.
En coil på 1,2 ohm kallas en coil med hög resistans, en coil med hög motståndskraft innebär att mindre laddning kan passera genom coilen, för att ge en MTL (Munn till Lung) inandning som nära efterliknar känslan en vanlig cigarett ger med låg till medium molnproduktion.

Stödjer mun-till-lunga-dragning och ger upp till 600 bloss, Crystal Bar-engångsvape kan enkelt inhaleras via det ergonomiska munstycket som finns överst på enheten.
Det krävs ingen konfiguration med den här enheten. Istället kan du vejpa den här enheten så fort den är ur kartongen!

Är SKE Crystal Bar engångsvape nybörjarvänliga?

SKE Crystal Bars och andra populära engångsvapor som Aroma King,Vapemate,Frunkbar, IVG och Elf Bar engångsvapes är de mest nybörjarvänliga enheterna som finns. Engångsvape är engångs-, allt-i-ett-enheter som levereras med ett laddat batteri, förfyllda med e-vätska och ger upp till 600 bloss. Engångsvapes har designats för tillfälligt bruk. När batteriet eller vapejuicen tar slut kan hela enheten slängas.

Det unika utseendet hos SKE Crystal bar!

Munstycke eller driptip: Det diamantslipade ytterhöljet bildar ett platt munstycke i änden av SKE Crystal engångs vape bar. Det strömlinjeformade munstycket har designats för komfort, konstruerat av PCTG-material av livsmedelskvalitet.

Ytterhölje: Det eleganta och attraktiva yttre höljet i diamantdesign håller ihop alla inre delar och håller dem torra och skyddade. SKE Crystal Bar är konstruerad av aluminiumlegering och livsmedelsklassad PCTG klar plast för att forma den fantastiska kristalldesignen.
Färgen på vapebaren representerar smaken av e-vätskan som finns inuti, så att du enkelt kan skilja dem åt om du har flera med dig samtidigt.

SKE Crystal Bar finns att köpa på Engångsvape24 och Ismokeking

Leave a Reply